Våra Transformativa Coacher

Här har du flera transformativa coacher som du kan läsa mer om, kontakta och prova på.

Våra coacher

Skärmavbild 2023-09-30 kl. 20.02.30

Sofia Mogensen

Uppsala

073-3910055
sofia.mogensen@fiamo.se

Change & Expansion – Med trygghet och lugn möter jag dig som söker nycklarna till ett lättare och mer glädjefyllt liv.

Känner du att du vill utvecklas och göra en förändring, privat eller i ditt arbetsliv? Vill du ha hjälp att identifiera Ditt nästa steg? Kanske ta ett steg mot mer lätthet och glädje?

Jag har en holistisk syn på både välbefinnande och hälsa och är övertygad om att alla delar av livet hänger ihop. Lär vi känna oss själva, våra drivkrafter, vår längtan och vad som ger energi, så påverkas också hela livet på ett positivt sätt. De förändringar vi vill åstadkomma blir också mycket lättare att uppnå om de är grundade i vad vi själva verkligen vill och tycker är viktigt.

Min styrka är mitt lugn och min trygghet. Med min närvaro skapar jag en trygg miljö. Lyhörd vill jag hjälpa dig att öka din medvetenhet om dig själv. Tillsammans utforskar vi nyfiket och respektfullt vad just Du behöver. Jag kan också hjälpa Dig att skapa en struktur som stöttar den utveckling eller förändring Du vill göra framåt.

Jag är utbildad Tranformativ ICF Coach men har också en bakgrund som Beteendevetare och Civilingenjör. Yrkesmässigt har jag lång erfarenhet från både små och stora organisationer men är också egen företagare. Jag har en bred bas i flera områden som ledarskap, projektledning, arbetsprocesser och utveckling. Privat har jag en stor familj och är mamma till tre snart vuxna barn.

Välkommen att höra av Dig till mig så pratar vi mer om vad coaching kan göra för dig!

Skärmavbild 2023-09-30 kl. 19.33.18

Martina Lidman

Stockholm

070-533 33 86
martina.lidman@gmail.com

Transformativ coach som tror att alla kan skapa ett liv som de älskar!

Kan du ibland känna att du längtar efter mer? Att du har så mycket mer inom dig som bara längtar efter att få komma fram? Och ändå springer du i ekorrhjulet med andan i halsen och tid som aldrig räcker till? I så fall kanske det är dags för en förändring? Och att skapa att ett liv som du verkligen älskar? 

Som coach utgår jag från perspektivet att förändring skapas inifrån och ut. Och att allt det som är ditt liv idag en gång var en tanke och en idé som du sedan skapade. Och för att skapa nytt så behöver vi både bli medvetna om gamla idéer och begränsningar som står i vägen för det nya, samtidigt som vi behöver skapa en inspirerande vision av vart vi vill och börja ta steg i den riktningen. 

Min roll som din coach är att utmana dig att se nya perspektiv, spegla dig, ge dig verktyg och vara ditt stöd när du skapar förändring mot ett liv som du älskar. 

Hör av dig så berättar jag mer!

Skärmavbild 2023-09-30 kl. 19.44.58

Viktoria Bermsten

Malmö

073-9437308
ViktoriaB_@hotmail.com

Som Mindshift-coach möter jag dig där du är – för att ta dig dit du vill!

Har du en längtan om något mer, men känner dig fast där du är? Saknar du en tydlig riktning och vision om var du är påväg?

Tillsammans utforskar vi nyfiket vad du längtan efter, tar fram en tydlig vision, samtidigt som vi tittar på det som sker på insidan och i nuet.

Som coach möter jag dig där du är, hjälper dig genom konkreta verktyg att skapa en inre trygghet samtidigt som vi jobbar mot en tydlig vision.

Vill du veta mer? Hör av dig! 

Skärmavbild 2023-09-30 kl. 20.09.55

Erika Vesterberg

Kiruna

070-6540234
info@erikavesterberg.se

När du känner att dags att förändra något i ditt liv finns jag där för dig – guidar dig till den nya verklighet som du vill ha.

Jag vet att du har förmågan att göra vad du vill, jag guidar dig bara att ta bort hindren genom olika coachverktyg och realistekniker. Ibland behöver vi bara få ett annat perspektiv på livet för att se lösningarna och ta oss vidare dit vi vill.
 
Jag är utbildad Transformativ ICF Coach, NLP coach, hypnosterapeut och har kunskaper inom flera realistekniker. De olika teknikerna lär jag dig så kan du själv använda dem i din process att nå ditt önskade resultat.
Skärmavbild 2023-09-30 kl. 20.14.32

Ann-Sofi Jakobsson

Östersund

070-2033903
ann-sofi@expansionsguiden.se

Expansionsguiden – för ett mer autentiskt och glädjefyllt liv

Upplever du att du till stor del lever efter andras krav och förväntningar? Och mindre efter vad du själv egentligen önskar?

Ge dig då chansen att nyfiket återupptäcka dig själv. Vad vill du där du befinner dig i livet just nu? Vilka är egentligen dina sanna värderingar? Och hur kan du leva mer i enlighet med dessa? 

Jag hjälper dig att skapa mod för att leva ett mer autentiskt liv. Välkommen att påbörja din expansion tillsammans med mig!

Ingela Utter Gille - Coach

Ingela Utter Gille

Stockholm

073-3669803
ingela.utter.gille@gmail.com

Utvecklings & Förändrings Coach – ställer frågorna som leder till de äkta svaren!

Vad drömmer du om? Vill du göra en fantastisk förändringsresa? Jag lockar fram din nyfikenhet, din vilja, det som skapar din förändring, släpp taget om det gamla och se något nytt och riktigt.

Har din drivkraft haft fokus på yttre förändring och utveckling och har du tappat bort din inre kompass? Då har du nu hittat rätt. I 30 år har jag arbetat som säljare i finansvärlden och i 15 år med entreprenörer och deras utveckling. Jag vill hjälpa dig finna ditt True Self! Ditt avtryck!

Drömmer du om att gå från Intraprenör till Entreprenör eller vara en säljare som säljer med energi och hjärta. Jag ger dig frågorna så finner du svaren!

Skärmavbild 2023-09-08 kl. 14.09.23

Lovisa Rutland

Stockholm

072-5505151
hello@rutlandinsight.se

Transformativ coaching utifrån 8 nycklar till förhöjd medvetenhet och inre ledarskap!

Välkommen till mig om du är nyfiken på att höja din medvetenhet om dig själv och skapa din egen väg till resten av ditt liv!

Jag tror på att vi alla har en enorm potential inom oss som vi ibland behöver hjälp med att medvetandegöra och börja använda. Genom det transformativa samtalet, utifrån här och nu, och med fokus på att expandera din medvetenhet om dig själv genom de 8 nycklarna kommer du att få fatt i ditt unika uttryck, förstå dina drivkrafter och öppna upp till delar av dig själv som du inte varit i kontakt med tidigare. Det skapar transformation på riktigt.

Jag är certifierad ICF och transformativ coach, certifierad Change Maker, mindfulnessinstruktör, diplomerad Gestalt Practitioner och coachar idag individer och grupper på olika sätt.

Välkommen till dig själv!

Skärmavbild 2023-10-05 kl. 13.09.11

Helena Göransson

Humlebæk, Danmark

+45 26331031
hgoransson78@gmail.com

Jag arbetar under titeln ”Walk Within Coach” och håller alla mina samtal på telefon eller online, där jag möter dig i den omgivning du känner dig mest bekväm i, gärna utomhus. 

Jag bor i vackra Humlebæk i Danmark, nära hav och natur, och alla mina samtal tar avstamp i naturen, walking and talking. Många samtal hålls utan video där endast hörsel är det sinne som är primärt aktiverat, då många av mina klienter tycker att det är skönt att inte behöva ha video på och att kunna vara i rörelse i samtalet.

Min vision är att fler ska känna livet inom sig, leva större och fullt ut. Jag vägleder dig in i ditt inre, där du får möta dig själv, för att sedan enklare, friare och mer självklart kunna leva inifrån och ut. Vår fysiska kropp spelar en huvudroll i våra liv men många har glömt bort att lyssna på vad den faktiskt försöker förmedla till oss. Därför har mina samtal en grund i vad du upplever i just din kropp och hur det i sin tur gestaltar sig i dina beteendemönster och vanor, och hur dina tankar formas till omedvetna ageranden.

Tillsammans gör vi det omedvetna medvetet.

Skärmavbild 2023-09-30 kl. 19.08.23

Maria Boström

Stockholm

070-6646684
maria@pepstep.se

Jag är din coach för inre drivkraft och hållbar lycka!

Mitt främsta mål att skapa ett utrymme där du kan vara precis dig själv, oavsett var du befinner dig. Jag finns här för att vägleda dig och vara din coach när vi utforskar möjligheterna att hitta ditt allra bästa jag och öppna dörren till din inre kraft. Jag vet att både sårbarhet och styrka går hand i hand och att inre kraft kan skapas från sårbarhet och rädsla. Genom att omfamna rädslor och tvivel kan du skapa en inre drivkraft och jag hjälper dig att ta modiga steg framåt.

Tillsammans formar vi en resa mot balans och välmående, där du får möjlighet att göra de förändringar som är viktigast för dig just nu. Vi arbetar med att skapa en holistisk helhetshälsa, där allt samverkar för att stärka din inre och yttre balans. Det viktigaste är att du får styra vägen och de steg du behöver ta just nu. Jag som coach följer och stöttar dig, med allt fokus på ditt bästa.

Skärmavbild 2023-08-25 kl. 13.08.06

Shand Melko

Stockholm / Online

070-0209749
shand.melko@thinktobecome.se

Jag tror att varje människa har svaren inom sig och som Mindshift-coach kommer jag att guida dig längs vägen på din personliga utveckling.

Behöver du en förändring i ditt liv eller vill du hitta nya sätt att tänka? I min roll som mindshift coach hjälper jag dig att nå en djupare förståelse för dig och ditt liv. Med lugn och ett öppet hjärta vill jag guida dig till att fördjupa din relation till dig själv och andra genom att hitta din inre kärna och agera utifrån den. Mitt mål är att du ska börja leva ditt liv inifrån och ut.
Linda Ahlquist - Coach

Linda Ahlquist

Göteborg

076-7222845
lindaahlquist@msn.com

Livscoachen som ger stöd på resan mot ett liv i total frihet och i full kraft.

Tillsammans med mig går du bortom det yttre och tar dig till din inre längtan och du blir lyssnad till, på djupet. 

Mina ledord är passion, nyfiket utforskande, vilja och mod. 

Min erfarenhet av människor med varierande bakgrund och förutsättningar, samt resan i mig själv, bidrar till att jag möter dig med nyfikenhet, värme, humor och acceptans. Jag stödjer dig i resan mot ett liv i total frihet, där du får stå i din fulla kraft. Vet att du har det och så mycket mer inom dig.

Therese Lindqvist - Coach

Therese Lindqvist

Stockholm

073-8290880
therese_lindqvist@msn.com 

Jag hjälper dig se hela din kraftfulla potential och väcker dig till nya möjligheter.

Är utbildad Transormativ Coach & Reiki Healer.

Mina stora specialiteter är min klarsynthet, mod och ärlighet. 

Jag har lätt att se livets och människans möjligheter tack vare min egen erfarenhet av att genomgå stor smärta i livet. Därför vet jag att du kan vända det mörka i ditt liv till ljus och ta nya spännande livsvägar framåt.
För kan jag så kan du!

Monika - Coach

Monika Rodgers

Stockholm

070-2685221
monika.rodgers@inact.nu

Med värme, hjärta och närvaro möter jag individer och grupper i coachande samtal.

I min roll som Transformativ ICF Coach och KBT Terapeut kombinerar jag erfarenheter från personlig utveckling, kurser i psykologi och min bakgrund som civilekonom. 

Med värme, hjärta och närvaro möter jag individer och grupper i coachande samtal. För att du ska hitta fram till din kärna, bli stärkt i dig själv och möta andra i trygghet. Här finns tydlighet, kraft, lätthet och din egen visdom. Från den här platsen får du också perspektiv, inspiration och guidning i dina steg mot det du tycker är viktigt i livet.

Annika Bergman - Coach

Annika Bergman

Stockholm

070-2281738
annika.freja@gmail.com

När du vill nå djup personlig förändring på riktigt – då stöttar jag dig på vägen.

Transformativ coach, danslärare och handledare i teambuilding.
 
Som coach är jag enligt mina klienter: Underbart kraftfull. Klok och sensitiv på ett magiskt sätt. Varm. Inger förtroende. Skapar en trygg miljö med min närvaro. Djupa rötter. 
 
Vill du som ledare hitta lugnet i stormens öga? Där intuitionen blir din inre kompass som leder dig på nya vägrar då är du varmt välkommen att höra av dig. 

Få en gratis ljudbok

Fyll i dina uppgifter nedan för att kostnadsfritt få tillgång till ljudbok.

Change Makers - The Movement

Vill du ha hjälp att välja en coach?