Ta del av Change Makers Day 1 oktober 2023 på Cirkus Arena i Stockholm 🌟 Läs mer här

Våra Transformativa Coacher

För dig som vill coacha andra till sitt sanna jag.

Transformativ Coach, ger dig mod till förändring

Alla behöver en egen coach. Någon som tar dig i handen och hjälper dig när du känner dig vilsen och inte vet vilken riktning du skall ta. Någon som ser det du själv inte ser någon som hör det du själv inte hör. Någon som ställer de rätta frågorna och som öppnar dörrar som du trodde var stängda. Någon som helt helt enkelt gör sikten mycket klarare och ger dig mod till förändring.

Våra coacher

2020maj05-Monika hemsida lågupplöst-0007 kopia

Monika Rodgers

Stockholm

070-2685221
monika.rodgers@inact.nu

Med värme, hjärta och närvaro möter jag individer och grupper i coachande samtal.

I min roll som Transformativ ICF Coach och KBT Terapeut kombinerar jag erfarenheter från personlig utveckling, kurser i psykologi och min bakgrund som civilekonom. 

Med värme, hjärta och närvaro möter jag individer och grupper i coachande samtal. För att du ska hitta fram till din kärna, bli stärkt i dig själv och möta andra i trygghet. Här finns tydlighet, kraft, lätthet och din egen visdom. Från den här platsen får du också perspektiv, inspiration och guidning i dina steg mot det du tycker är viktigt i livet.

Annika Bergman

Annika Bergman

Stockholm

070-2281738
annika.freja@gmail.com

När du vill nå djup personlig förändring på riktigt – då stöttar jag dig på vägen.

Transformativ coach, danslärare och handledare i teambuilding.
 
Som coach är jag enligt mina klienter: Underbart kraftfull. Klok och sensitiv på ett magiskt sätt. Varm. Inger förtroende. Skapar en trygg miljö med min närvaro. Djupa rötter. 
 
Vill du som ledare hitta lugnet i stormens öga? Där intuitionen blir din inre kompass som leder dig på nya vägrar då är du varmt välkommen att höra av dig. 
Ingela Utter Gille

Ingela Utter Gille

Stockholm

073-3669803
ingela.utter.gille@gmail.com

Utvecklings & Förändrings Coach – ställer frågorna som leder till de äkta svaren!

Vad drömmer du om? Vill du göra en fantastisk förändringsresa? Jag lockar fram din nyfikenhet, din vilja, det som skapar din förändring, släpp taget om det gamla och se något nytt och riktigt.

Har din drivkraft haft fokus på yttre förändring och utveckling och har du tappat bort din inre kompass? Då har du nu hittat rätt. I 30 år har jag arbetat som säljare i finansvärlden och i 15 år med entreprenörer och deras utveckling. Jag vill hjälpa dig finna ditt True Self! Ditt avtryck!

Drömmer du om att gå från Intraprenör till Entreprenör eller vara en säljare som säljer med energi och hjärta. Jag ger dig frågorna så finner du svaren!

Lovisa Rutland

Lovisa Rutland

Stockholm

0725505151
hello@rutlandinsight.se

Awarness Coachning – tar dig till att börja leva livet inifrån-och-ut.

Om du längtar efter att ta fram ditt unika uttryck och bli mer sann med dig själv.

Välkommen till mig och Awarness Coachning – som tar dig närmare dig själv och får dig börja leva mer inifrån-och-ut. 

Jag är Certifierad ICF och Transformativ coach, Mindfulnessinstruktör, Diplomerad Gestalt Practitioner Certifierad coach är jag sedan 10 år tillbaka och coachar idag individer och grupper på olika sätt.

Jag arbetar i det Transformativa samtalet, utifrån här och nu och med fokus på att expandera din medvetenhet om dig själv, i relation med andra och i din omgivning. Tillsammans skapar vi nytt!

Linda Ahlquist

Linda Ahlquist

Göteborg

076-7222845
lindaahlquist@msn.com

Livscoachen som ger stöd på resan mot ett liv i total frihet och i full kraft.

Tillsammans med mig går du bortom det yttre och tar dig till din inre längtan och du blir lyssnad till, på djupet. 

Mina ledord är passion, nyfiket utforskande, vilja och mod. 

Min erfarenhet av människor med varierande bakgrund och förutsättningar, samt resan i mig själv, bidrar till att jag möter dig med nyfikenhet, värme, humor och acceptans. Jag stödjer dig i resan mot ett liv i total frihet, där du får stå i din fulla kraft. Vet att du har det och så mycket mer inom dig.

Therese Lindqvist (2)

Therese Lindqvist

Stockholm

073-8290880
therese_lindqvist@msn.com 

Jag hjälper dig se hela din kraftfulla potential och väcker dig till nya möjligheter.

Är utbildad Transormativ Coach & Reiki Healer.

Mina stora specialiteter är min klarsynthet, mod och ärlighet. 

Jag har lätt att se livets och människans möjligheter tack vare min egen erfarenhet av att genomgå stor smärta i livet. Därför vet jag att du kan vända det mörka i ditt liv till ljus och ta nya spännande livsvägar framåt.
För kan jag så kan du!

Skärmavbild 2023-08-25 kl. 13.08.06

Shand Melko

Stockholm / Online

070 020 97 49
shand.melko@thinktobecome.se

Jag tror att varje människa har svaren inom sig och som Mindshift-coach kommer jag att guida dig längs vägen på din personliga utveckling.

Behöver du en förändring i ditt liv eller vill du hitta nya sätt att tänka? I min roll som mindshift coach hjälper jag dig att nå en djupare förståelse för dig och ditt liv. Med lugn och ett öppet hjärta vill jag guida dig till att fördjupa din relation till dig själv och andra genom att hitta din inre kärna och agera utifrån den. Mitt mål är att du ska börja leva ditt liv inifrån och ut.

Få en gratis ljudbok

Fyll i dina uppgifter nedan för att kostnadsfritt få tillgång till ljudbok.

Change Makers - The Movement

Vill du ha hjälp att välja en coach?