ÖPPET att söka till GoOnline nu i mars! Endast 2 platser för att skapa en egen webbkurs! – LÄS MER!!

Våra Transformativa Coacher

För dig som vill coacha andra till sitt sanna jag.

Transformativ Coach, ger dig mod till förändring

Alla behöver en egen coach. Någon som tar dig i handen och hjälper dig när du känner dig vilsen och inte vet vilken riktning du skall ta. Någon som ser det du själv inte ser någon som hör det du själv inte hör. Någon som ställer de rätta frågorna och som öppnar dörrar som du trodde var stängda. Någon som helt helt enkelt gör sikten mycket klarare och ger dig mod till förändring.

Våra coacher

2020maj05-Monika hemsida lågupplöst-0007 kopia

Monika Rodgers

Stockholm

070-2685221
monika.rodgers@inact.nu

Med värme, hjärta och närvaro möter jag individer och grupper i coachande samtal.

I min roll som Transformativ ICF Coach och KBT Terapeut kombinerar jag erfarenheter från personlig utveckling, kurser i psykologi och min bakgrund som civilekonom. 

Med värme, hjärta och närvaro möter jag individer och grupper i coachande samtal. För att du ska hitta fram till din kärna, bli stärkt i dig själv och möta andra i trygghet. Här finns tydlighet, kraft, lätthet och din egen visdom. Från den här platsen får du också perspektiv, inspiration och guidning i dina steg mot det du tycker är viktigt i livet.

Annika Bergman

Annika Bergman

Stockholm

070-2281738
annika.freja@gmail.com

När du vill nå djup personlig förändring på riktigt – då stöttar jag dig på vägen.

Transformativ coach, danslärare och handledare i teambuilding.
 
Som coach är jag enligt mina klienter: Underbart kraftfull. Klok och sensitiv på ett magiskt sätt. Varm. Inger förtroende. Skapar en trygg miljö med min närvaro. Djupa rötter. 
 
Vill du som ledare hitta lugnet i stormens öga? Där intuitionen blir din inre kompass som leder dig på nya vägrar då är du varmt välkommen att höra av dig. 
Ingela Utter Gille

Ingela Utter Gille

Stockholm

073-3669803
ingela.utter.gille@gmail.com

Utvecklings & Förändrings Coach – ställer frågorna som leder till de äkta svaren!

Vad drömmer du om? Vill du göra en fantastisk förändringsresa? Jag lockar fram din nyfikenhet, din vilja, det som skapar din förändring, släpp taget om det gamla och se något nytt och riktigt.

Har din drivkraft haft fokus på yttre förändring och utveckling och har du tappat bort din inre kompass? Då har du nu hittat rätt. I 30 år har jag arbetat som säljare i finansvärlden och i 15 år med entreprenörer och deras utveckling. Jag vill hjälpa dig finna ditt True Self! Ditt avtryck!

Drömmer du om att gå från Intraprenör till Entreprenör eller vara en säljare som säljer med energi och hjärta. Jag ger dig frågorna så finner du svaren!

Lovisa Rutland

Lovisa Rutland

Stockholm

0725505151
hello@rutlandinsight.se

Awarness Coachning – tar dig till att börja leva livet inifrån-och-ut.

Om du längtar efter att ta fram ditt unika uttryck och bli mer sann med dig själv.

Välkommen till mig och Awarness Coachning – som tar dig närmare dig själv och får dig börja leva mer inifrån-och-ut. 

Jag är Certifierad ICF och Transformativ coach, Mindfulnessinstruktör, Diplomerad Gestalt Practitioner Certifierad coach är jag sedan 10 år tillbaka och coachar idag individer och grupper på olika sätt.

Jag arbetar i det Transformativa samtalet, utifrån här och nu och med fokus på att expandera din medvetenhet om dig själv, i relation med andra och i din omgivning. Tillsammans skapar vi nytt!

Linda Ahlquist

Linda Ahlquist

Göteborg

076-7222845
lindaahlquist@msn.com

Livscoachen som ger stöd på resan mot ett liv i total frihet och i full kraft.

Tillsammans med mig går du bortom det yttre och tar dig till din inre längtan och du blir lyssnad till, på djupet. 

Mina ledord är passion, nyfiket utforskande, vilja och mod. 

Min erfarenhet av människor med varierande bakgrund och förutsättningar, samt resan i mig själv, bidrar till att jag möter dig med nyfikenhet, värme, humor och acceptans. Jag stödjer dig i resan mot ett liv i total frihet, där du får stå i din fulla kraft. Vet att du har det och så mycket mer inom dig.

Therese Lindqvist (2)

Therese Lindqvist

Stockholm

073-8290880
therese_lindqvist@msn.com 

Jag hjälper dig se hela din kraftfulla potential och väcker dig till nya möjligheter.

Är utbildad Transormativ Coach & Reiki Healer.

Mina stora specialiteter är min klarsynthet, mod och ärlighet. 

Jag har lätt att se livets och människans möjligheter tack vare min egen erfarenhet av att genomgå stor smärta i livet. Därför vet jag att du kan vända det mörka i ditt liv till ljus och ta nya spännande livsvägar framåt.
För kan jag så kan du!

saxin

Anna Andréasson

Karlskoga

070-910 59 95
anna@andreassonconsulting.se

Coachar, utvecklar och utbildar ledare, företag & kommuner.

En bakgrund inom lärande, utveckling och en master i kommunikationsvetenskap utvecklar hon människors kommunikativa och coachande ledarskap med tillit som stor basen.
 
Anna är näringslivschefen som startade eget för att jobba med coaching, utvecklings- och utbildningsfrågor i syfte att skapa goda förutsättningar för ledare, företag & kommuner. Som person är Anna är en relations- och brobyggare och en förändringsledare som brinner för utveckling, vare sig det gäller människor, företag eller kommuner.
Coach Maria Boström

Maria Boström

Stockholm

070-6646684
maria@pepstep.se

Möter dig i närvaro, nyfikenhet och trygghet för att skapa utrymmet du behöver.

Jag möter dig med nyfikenhet, total närvaro och trygghet för att skapa det utrymme du behöver. 

Jag stödjer dig i din utveckling för att gå djupare…för att se dig själv klarare, och vara stark i din egen energi och känna mer glädje i livet. 

Jag utmanar dig samtidigt som jag kärleksfullt går bredvid dig i den transformation som du vill göra för att nå din fulla potential.

Med mer än 15 års erfarenhet från näringslivet i olika roller där det mänskliga mötet varit centralt, så är det här det jag brinner för mest – Att bidra till mer glädje och lätthet i livet. 

Transformativ ICF Coach, Utbildare, Hälsoinspiratör, Stress- & Friskvårdsterapeut

ann-sofi

Ann-Sofi Jakobsson

Östersund

070-2033903
ann-sofi@livsiver.se

Livskompasscoachen som guidar dig att nyfiket utforska vem du är och vad du vill. 

Upplever du att du till stor del lever efter andras krav och förväntningar? Får dina själs önskningar stryka på foten…för en massa måsten som egentligen inte är dina? Kanske vet du inte längre vad du vill?

I coachingsamtal guidar jag dig att nyfiket utforska vad som är det äkta Du och vad Du verkligen vill.

Din livskompass blir kalibrerad att i sanning leda dig framåt till mer glädje och kreativitet i livet.

Få en gratis ljudbok

Fyll i dina uppgifter nedan för att kostnadsfritt få tillgång till ljudbok.

Change Makers - The Movement

Vill du ha hjälp att välja en coach?