Första steget

The Reset

Livet pågår medan du är upptagen av att försöka kontrollera det.
The Reset hjälper dig att förstå formulan för medveten förändring. Hur du byter ut oro och stress mot flöde och harmoni

Programmets innehåll

I The Reset börjar vi med att fördjupa oss i de viktiga nycklarna  Consciousness och Clarity. Nycklar för att låsa upp din glädje och kraft.

Innehållet är noggrant skapat för att ge dig en resa där du tryggt kan upptäcka ditt magiska själv. Programmet  är uppbyggd för att du ska komma närmare ditt sinne, din kropp och din själ. Vi blandar evidensbaserad fakta, övningar, reflektioner och delningar i grupp.

Consciousness

– lär dig ta ansvar för ditt liv och hjälper dig att se att du alltid har ett eget val.

Medvetenhet är en unik förmåga hos människan som ger oss möjlighet att vara medvetna om oss själva, våra handlingar och hur vi uppfattar vår omgivning. Vi får tillgång till att göra medvetna val och vara ansvariga för vårt beteende. Vad säger din kropp? Vad säger ditt mind?

Du får förståelse och kunskap om:

 • Olika medvetandenivåer och hur du kan röra dig mellan dem, vilket kommer förändra hela ditt sätt att se på verkligheten
 • Hur en förändringsprocess ser ut, vad det innebär och hur det yttrar sig i ditt liv. Det ger dig stor förståelse för dig själv och därmed självkärlek som är oerhört viktigt i din process
 • Teorin om de sex omedvetna psykologiska behoven utifrån motivationsforskningen ’Self determination Theory’. Genom att bli medveten om vilka grundläggande behov som driver dig kan du hitta konstruktiva vägar att uppfylla behoven
 • Dr Joe Dispenzas formula för förändring, vad det betyder att verkligen förändras från ett neurovetenskapligt perspektiv
 • Våra känslors uppgift – vägen till din inre röst, din sanning

Clarity

– ger klarhet om livet och förståelse för varför du gör det du gör.

Clarity handlar om att se det som verkligen är, inte genom glasögon från din historia, utan det som är HÄR och NU. När du skapar i klarhet i nuet tar du bättre beslut in i framtiden.

Du får en inblick och djupare insikt i vilka unika styrkor just DU har så du kan börja använda dem i linje med den du faktiskt är. När du gör det du tycket är kul och är bra på så får livet en helt annan nyans, från svartvitt till färg.

Vi tittar även på varför vi reagerar som vi gör i relationer. Det ger oss ledtrådar och perspektiv som hjälper oss att se våra mönster och reaktioner.

Du får förståelse och kunskap om:

 • Dina unika talanger och styrkor
 • Hur ett fördjupat lyssnande skapar mirakel
 • Fördjupad kontakt med dig själv och andra i din omgivning
 • En varm community som stöttar dig i din resa
 • Att det är dina tankar, känslor och beteenden som skapar din livsupplevelse och vet att för att ändra ”där ute” så börjar du ”där inne”
 • Hur du reagerar i relationer och varför

 

 Känner du att detta är för dig så ge dig själv möjligheten att tillsammans med andra hitta tillbaka till dig äkta själv. Skulle du få förhinder återbetalar vi din investering 30 dagar före kursstart.   

Nästa start 30 aug

Utbildningens längd är 10 veckor, 40 timmar.

30aug - 1sept

Kurslokal i Stockholm city, start fredag kl 12.30, avslutar söndag kl 12

24 - 25sept

Online på zoom kl 17-19

8okt

Online på zoom kl 17-19

11 - 13okt

Kurslokal i Stockholm city, start fredag kl 12.30, avslutar söndag kl 12

5nov

Online på zoom kl 17-19, avslutning

När du betalat har du säkrat din plats.

Pris
16 125 kr inkl moms
 •  
Early Bird tom 10 juni
14 875 kr inkl moms
 •