Tredje steget

The Change - Certifierad Change Maker

Själslig utveckling

Hela Change Makers Programmet är för dig som verkligen vill fördjupa dig i din själsliga utveckling och avveckla dina begränsade personliga programmeringar för gott. Som vill ta action och göra en förändring som blir bestående. Och som på riktigt vill leva mer i glädje, tacksamhet och i linje med ditt syfte.

Du kommer att kunna använda det du lär dig i din nuvarande roll. Eller så vill du göra något nytt och tillsammans med andra och oss. Som vill bidra till den nya samhällsutvecklingen och bryta gamla uttjänta mönster. Vi behöver alla hitta vårt inre syfte, ta ansvar för helheten, samverka och visa varandra omtanke. 

Tidigare deltagare har använt utbildningen till att tillsammans starta företag, skapa helt nya relationer, samarbeten och fått nya inkomster. De har lämnat dåliga relationer, flyttat utomlands och brutit med vanor och gått vidare med sina liv på ett sätt som de aldrig hade föreställt sig var möjligt.

Här kan du läsa om några av de som startat företag efter avslutad utbildning:
https://yourspacecorporate.com/
https://www.connectandexpand.com/

Programmets innehåll

I The Change fokuserar vi på nycklarna Community, Creativity och Celebrate och mycket på samarbete då du kommer att skapa ett projekt med dina kurskamrater som ofta leder till fortsatta samarbeten efter avslutad utbildning.

Community

–  ensam är inte stark. Vi är mer ihopkopplade än vad vi tror. 

Tillsammans med andra blir allt du gör mer glädjefyllt, kraftfullt och effektivt. 

Mycket forskning har fokuserat på vad det är som gör att människor inte mår bra och hur de kan återgå till ett sk normalt liv – istället för att forska på vad är det som gör att människor känner sig lyckliga, tillfredsställda och samtidigt lyckas med vad de gör.

I den här nyckeln kommer vi att ta del av forskning som har kommit till samma slutsats – att glädje leder till framgång i alla områden – jobb, hälsa, vänner, kreativitet och energi. 

I en värld av ständigt ökande volatilitet, osäkerhet, komplexitet och tvetydighet (VUCA) är förmågan att vara en säker hamn i en storm guld värd. När du på ett tillförlitligt sätt kan hjälpa människor att vakna upp till det djupaste och bästa de har inom sig, är nästa jobb att hjälpa dem att navigera i sin värld med mer lätthet och glädje. 

Creativity

– ökad förståelse för vilken betydelse kreativiteten har i våra liv. 

Du får möta kreativitetsexperten och författaren Teo Härén som guidar och inspirerar dig in i vad kreativitet egentligen är, vad som påverkar den och hur den kan förändras – och du kommer själva få uppleva och använda den på alla plan i ditt liv. I nyfikenhet, glädje och en hel del bus!

Vi jobbar också med hur du skall gå vidare för att kunna hjälpa andra att vakna upp till sin egen kreativitet och en större medvetenhet om hur livet fungerar.

Celebrate

– att fira har många aspekter från det lilla till det stora. Firandet är också en viktig del i ett avslut och släppa taget om något, för att påbörja något nytt.

Förståelsen om hur vi ger oss själva ett äkta värde, hur vi kan skapa en tillvaro av tacksamhet och att stanna upp och fira det som redan är. Vi är alla en del i ett större sammanhang och vi lär oss glädjen av att ge tillbaka. Det hjälper oss att skapa starka och bestående minnen som vi kan se tillbaka på senare i livet och inspireras av.

Vi lyfter hur vi kan använda firandet till att skapa mer självkärlek och göra oss observanta på vad vi behöver just i dag, hur vi kan fira genom att göra oss uppmärksamma på vad vi vill uppnå och sedan fira små delmål på vägen och hur vi firar i förväg att vi kom på en ny ide, en ny process etc.

Driva eget företag

Under utbildningen kommer du att starta ett projekt tillsammans med dina kurskompisar för att praktisera hur du kan använda dina nya kunskaper i ditt liv, jobb och nya business.

Du kommer lära dig vad som krävs för att flytta ett företag från att överleva till att börja blomstra och skapa magiska resultat, inklusive ditt eget.

Vi kommer att ha stort fokus på hur du släpper prestation och prestige  och i stället skapar innovation och kreativa lösningar ifrån dina unika styrkor.

Det skall vara lustfyllt och i flöde att leva och jobba, inte tvärtom, det kommer du att få lära dig, om och om igen.

Vad händer när jag har gått hela programmet?

 • Du följer din intuition och ditt hjärta istället för gamla programmeringar.
 • Du expanderar ständigt på alla plan i livet och är en attraktiv förebild för både dig själv och omvärlden.
 • Du känner stark tillit och trygghet till din egen förmåga och det du tror på.
 • Du kämpar inte – utan följer livets lätthet och känner glädje, nyfikenhet och tacksamhet
 • Du vet att utan action så händer inget.
 • Du förstår att det är dina tankar, känslor och beteenden som skapar din livsupplevelse och vet att för att ändra ”där ute” så börjar du ”där inne”.
 • Du är en ambassadör, guide och visionär för framtiden som passionerat delar med dig av din visdom till andra.
 • Du är en Certifierad Change Maker
 • Du är en Transformativ Coach.
 • Du har förstått vad TRUE FUN betyder och hur du kan leva det. Välkommen till en helt ny värld!

Nästa utbildning startar 11 april 2025

Programmets längd är 3 månader, 90 timmar.

11 - 15 april

På kursgård i Italien 

28 apr

Online på zoom

5 maj

Online på zoom

26 maj

Online på zoom

5 juni

Online på zoom

18 juni

Kurslokal i Stockholm city, avslutning

Du behöver ha fått Ok från kursledningen innan betalning.

Pris
29 875 kr inkl moms
 •  
För att ansöka till The Change behöver du först ha gått The Reset och The Mindshift