Soul Camp

Soul Camp är en meditationskurs för dig som längtar efter att få en verklig och fördjupad kontakt med ditt hjärta och din själ. Som vill höra vad din själ egentligen säger till dig. 

Om kursen

Kursen är för dig som känner dig beredd att ”campa med din själ” och lämna det yttre bruset för ett tag. Du har förstått att det är bara i ditt inre du kan hitta dina svar och du vill visa dig själv och din själ att du den på allvar. 

Du kommer att lära dig skillnaden på hur din själs röst låter och hur egots röst låter. Du kommer att se vem du blivit  och hur du kan släppa din historia. Du kommer att få möta ditt inre barn och förlåta dig själv för det du inte har släppt ännu. Du kommer också få skapa en mer kärleksfull relation med din kropp och läka ditt hjärta så du verkligen kan börja lyssna på vad det säger och få starkare kontakt med din intuition

Du kommer också få lära dig om de 7 olika chakrana och utföra olika yogaövningar som stärker dom.

Upplägg

Som Member i Change Makers – The Movement har du fri tillgång till den här onelinekursen.  Du kan starta igång med den när det passar dig, både vad gäller tid och motivation. Du väljer själv i vilket tempo du vill göra dem, men tänk på att bestående förändring tar tid och inte är någon ”quick fix”, så vår rekommendation är att göra ett avsnitt i veckan. Soulcamp gör du då på fem veckor. 

Gör kursen tillsammans med andra

Det rekommenderas för dig som vet att du har lätt för att påbörja något men har svårt att fullfölja det hela vägen. Som medlem kan du vara med då vi leder en grupp genom hela kursen där vi träffas en gång i veckan på zoom i 5 veckor. Du kommer få en buddie under resans gång så det blir lättare för dig att comitta och du kommer också få massor av nya vänner, vi lovar.