Ta del av Change Makers Day 1 oktober 2023 på Cirkus Arena i Stockholm 🌟 Läs mer här

Soul Camp

Soul Camp är en meditationskurs för dig som längtar efter att få en verklig och fördjupad kontakt med ditt hjärta och din själ. Som vill höra vad din själ egentligen säger till dig. 

Om utbildningen

Kursen är för dig som känner dig beredd att ”campa med din själ” och lämna det yttre bruset för ett tag. Du har förstått att det är bara i ditt inre du kan hitta dina svar och du vill visa dig själv och din själ att du den på allvar. 

Du kommer att lära dig skillnaden på hur din själs röst låter och hur egots röst låter. Du kommer att se vem du blivit  och hur du kan släppa din historia. Du kommer att få möta ditt inre barn och förlåta dig själv för det du inte har släppt ännu. Du kommer också få skapa en mer kärleksfull relation med din kropp och läka ditt hjärta så du verkligen kan börja lyssna på vad det säger och få starkare kontakt med din intuition

Du kommer också få lära dig om de 7 olika chakrana och utföra olika yogaövningar som stärker dessa. 

Upplägg

Som Member i Change Makers – The Movement har du fri tillgång till  alla  fria utbildningar. Du kan starta igång med den när det passar dig, både vad gäller tid och motivation. Du väljer själv i vilket tempo du vill göra dem, men tänk på att bestående förändring tar tid och inte är någon ”quick fix”, så vår rekommendation är att göra ett avsnitt i veckan så varje kurs tar mellan 5 – 9 veckor att göra. 

Fria utbildningar i guidad grupp

Två gånger per år (vår & höst) hålls även de fria utbildningarna i guidade grupper. Det rekommenderas för dig som vet att du har lätt för att påbörja något men har svårt att fullfölja. Den gruppen leds av en Transformativ coach som är utbildad av Change Makers Academy och själv har gått utbildningen. Coachen leder dig genom hela utbildningen och ni träffas en gång i veckan på zoom 2 timmar under 5 – 9 veckor beroende vilken utbildning du väljer. Då har du möjlighet att ställa frågor och bli coachad individuellt eller i grupp. Du får allt stöd du behöver och massiv energin från en skön grupp härliga människor. Här kommer du att få nya vänner för livet och en superengagerad coach som kommer stötta, peppa och göra allt för att du skall komma dit du vill.