JULKALENDER för våra medlemmar varje dag fram till jul med utlottning av extra FINA PAKET varje advent  Skynda att bli MEDLEM så du också kan vara med 

Platsen för Magiska Modiga Människor

Våra samarbetspartners

Våra Certifierade Change Makers

Behöver du, din personal eller ditt företag en guide på vägen som leder dig in i framtiden skall du anlita någon av våra Certifierade Change Makers. Vi lever i en orolig tid och det sker stora och snabba förändringar. För att vara i framkant så behöver vi tänka nytt och tänka om. Det som fungerade förr fungerar inte längre. En Certifierad Change Maker kommer ge dig helt nya perspektiv och skapa en förändring du inte trodde var möjlig.

Våra Transformativa Coacher

Alla behöver en egen coach. Någon oberoende person som du kan bolla med och få helt nya perspektiv. Någon som ser det du själv inte ser någon som hör det du själv inte hör. Någon som ställer de rätta frågorna och som öppnar dörrar som du trodde var stängda. Någon som helt helt enkelt gör sikten mycket klarare och ger dig kraft och  mod till förändring.

Kurser från andra entreprenörer

Vi vet att vi aldrig kommer kunna göra allt själva och ser styrkan i att göra tillsammans. Därför i vi glada att förutom våra egna utbildningar även kunna erbjuda onlinekurser från andra härliga och visa entreprenörer

Change Makers - The Movement

Nyfiken att starta ett samarbete med oss?

Då ska du kika på våra masterutbildningar som skapar både härliga samarbeten och massor av spännande möjligheter.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.