Power for Business

En kurs för dig som precis har startat eller redan har eget företag men som sitter fast, har svårt att sälja och vet inte riktigt vart du skall börja

Om onlinekursen

Många försöker följa en mall som inte riktigt passar dom själva och kör fast när det gäller marknadsföring och försäljning. 

Kursen kommer hjälpa dig med att förfina och förenkla din business och ditt budskap. Den kommer hjälpa dig att hitta ditt autentiska uttryck så att din marknadsföring blir enkel, lockande och ger resultat. Du kommer få hjälp med att ta reda på vilka drömkunder du har och lära dig hur du skall hitta dom. 

Kursen ger dig övningar, meditationer och andra verktyg för att skapa ett nytt förhållningssätt till pengar och din tilltro till din egen förmåga att verkligen lyckas.

Upplägg

Som Member i Change Makers – The Movement har du fri tillgång till kursen.Du kan starta igång med den när det passar dig, både vad gäller tid och motivation. Du väljer själv i vilket tempo du vill göra dem, men tänk på att bestående förändring tar tid och inte är någon ”quick fix”, så om du följer vår rekommendation är att göra ett avsnitt i veckan tar kursen dig 9 veckor att göra.

För dig som vill ha en personlig coach

Känner du att du har lätt för att påbörja något men har svårt att fullfölja det hela vägen. Då kan du får en personlig coach som följer dig under hela resan. Du gör kursen, ett avsnitt i veckan och efter vartannat  avsnitt följer coachen upp dig. Du får ett personligt bollplank, en sparringpartner, en PT, en som ser där du sitter fast och ifrågasätter dina begränsande tankar och ursäkter. Väljer du det alternativer tillkommer en kostnad på endast 1500 kr.