Power for Business

En utbildning för dig som precis har startat eller redan har eget företag men som sitter fast, har svårt att sälja och vet inte riktigt vart du skall börja.

Om utbildningen

Många försöker följa en mall som inte riktigt passar dom själva och kör fast när det gäller marknadsföring och försäljning. 

Kursen kommer hjälpa dig med att förfina och förenkla din business och ditt budskap. Den kommer hjälpa dig att hitta ditt autentiska uttryck så att din marknadsföring blir enkel, lockande och ger resultat. Du kommer få hjälp med att ta reda på vilka drömkunder du har och lära dig hur du skall hitta dom. 

Kursen ger dig övningar, meditationer och andra verktyg för att skapa ett nytt förhållningssätt till pengar och din tilltro till din egen förmåga att verkligen lyckas.

Upplägg

Som Member i Change Makers – The Movement har du fri tillgång till  alla  fria utbildningar. Du kan starta igång med den när det passar dig, både vad gäller tid och motivation. Du väljer själv i vilket tempo du vill göra dem, men tänk på att bestående förändring tar tid och inte är någon ”quick fix”, så vår rekommendation är att göra ett avsnitt i veckan så varje kurs tar mellan 5 – 9 veckor att göra. 

Fria utbildningar med guide?

Det rekommenderas för dig som vet att du har lätt för att påbörja något men har svårt att fullfölja det hela vägen. Där du enskilt eller tillsammans i grupp har möjlighet att ta hjälp av en Transformativ coach som är utbildad av Change Makers Academy och själv har gått utbildningen. Coachen leder dig/gruppen genom hela utbildningen, där ni träffas en gång i veckan på zoom, 2 timmar under 5 – 9 veckor beroende vilken utbildning du/ni väljer. Då har du/ni möjlighet att ställa frågor och bli coachad individuellt eller i grupp. Du/ni får allt stöd du behöver och massiv energin.