Platsen för Magiska Modiga Människor

Om oss

Change Makers – The Movement är till för dom som vill vara med i en ny gemenskap och community där vi har förstått att vi behöver skapa en ny rörelse som leder fram till ett varmare, friare och mer kreativt samhälle med en medvetenhet om människans otroliga kraft.

Ny rörelse för ett kreativare samhälle

Många människor känner sig begränsade, instängda och lever i en ständig kamp och stress. Det leder till sjukdom, en känsla av meningslöshet, brist på glädje och en otydlig riktning i livet.  I Change Makers – The Movement öppnar människor upp till ett helt nytt tillstånd av medvetenhet, ett nytt mindset. De leder till att de blir mer kraftfulla, framgångsrika och får meningsfullhet och glädje i alla delar av livet. 

Varför du ska bli en av oss

När du har gått med i vår gemenskap får du möjlighet att ta del av alla våra dagliga event, utbildningar, workshops, kurser och föreläsningar som innehåller allt från entreprenörskap till självkärlek. Du kommer träffa massor av härliga likasinnade människor som gör att du blir inspirerad och får mod att växa. Du kommer att få en djupare förståelse om hur du kan leva inifrån och ut istället för tvärtom. Du vill känna dig stolt att vara med och skapa en friskare, friare och mer glädjefull värld.

Podcast

Hundra procent ansvar

Inspirerande samtal med många härliga människor hur vi kan göra för att leva vårt drömliv och att det inte behöver vara så svårt som vi tror.

Några av våra fördelar

Samarbete

Möjlighet att skapa nya samarbeten med sköna människor.

Marknadsföring

Möjlighet att marknadsföra dig själv, dina tjänster och ditt företag.

Entreprenörskap

Tillgång att anmäla dig till våra kraftfulla träningsprogram om framtidens entreprenörskap.

Gemenskap

En varm gemenskap där du känner tillit och trygghet och där du kan vara du.

Vårt medlemskap

Våra utbildningar