New Action

En onkinekurs för dig som behöver stöd och support för att göra den förändringen du verkligen vill göra i ditt liv.

Om kursen

Det kan vara allt ifrån att flytta, resa, starta företag, sluta ditt jobb eller att separera. Eller helt enkelt skapa mer tid för dig själv och dina drömmar. 

Många gånger är det svårt att skapa förändring själv då vi lätt stoppas av olika rädslor och gamla trosföreställningar, så först behöver du bli medveten om vad du behöver släppa och sedan se dina styrkor och vad du behöver förstärka.

Din kropp och ditt sinne är programmerat att vara i det som är välkänt och tryggt, och när du vill skapa något nytt behöver du förändra ditt sätt att vara. Du kliver ut i det okända där du inte har kontroll och ditt sinne kommer att protestera och vilja ta dig tillbaka till det du känner igen. Hålla dig kvar i det gamla – och där kommer aldrig någon förändring att ske.

Här i New Action får du ett helt program med övningar, meditationer, yogaövningar och andra verktyg och metoder för att komma ur dina programmeringar. Det räcker inte att förstå något med bara intellektet utan hela ditt system behöver förstå, ditt sinne, din kropp, ja hela ditt nervsystem. Allt för att skapa ett nya liv i mer frihet och så som du längtar efter att leva.

Upplägg

Som Member i Change Makers – The Movement har du fri tillgång till  den här kursen.Du kan starta igång med den när det passar dig, både vad gäller tid och motivation. Du väljer själv i vilket tempo du vill göra dem, men tänk på att bestående förändring tar tid och inte är någon ”quick fix”, så vår rekommendation är att göra ett avsnitt i veckan och då tar den här kursen 8 veckor.

Gör kursen med en guide

Det rekommenderas för dig som vet att du har lätt för att påbörja något men har svårt att fullfölja det hela vägen. En gång per år leder vi en grupp genom hela kursen där ni träffas en gång i veckan på zoom i  8 veckor. Då har du möjlighet att ställa frågor och bli coachad.  Du får allt stöd du behöver och massiv energi av andra kursdeltagare.