Ta del av Change Makers Day 1 oktober 2023 på Cirkus Arena i Stockholm 🌟 Läs mer här

Kropp kost och knopp

Kursen för dig som har bestämt Dig för att göra och vara i en beständig förändring. Levnadsverktyg.

Mindfulness för att leva och överleva

Med 40 års erfarenhet inom hälsa och fitness på hög och låg nivå så guidar jag dig dit du vill vara. Vi tränar, enkla och effektiva övningar. En figurformande och resultatinriktad träning. Mental träning för högpresterande hjärnor – dagens dilemma och utmaningar, hur överkommer vi dem?

Mindfulness för att leva och överleva. Att finna lugn och ro när det blåser tuffa vindar. Hur sätter vi då våra segel? Hur ser vår kost och näring ut idag jämfört med för bara 50 år sedan – hur påverkar det oss? Kan näringsbrist vara en ny livsstilssjukdom? Allt detta och massor därtill kommer vi att gå igenom för att en gång för alla bestämma hur Du vill må!

När Du har gått denna kurs så kommer Du att;
🧘‍♀️känna in och känna igen dig när Du är på rätt väg
💃veta vad Du behöver göra för att må som bäst
🥗identifiera och veta vad just Din kropp och knopp behöver

Upplägg

  • Personlig information i ett uppstartsmöte 
  • Personligt möte – vi sätter upp Din målbild
  • 5 avsnitt med videoinspelningar, arbetsuppgifter och arbetsdokument
  • 2 månaders program med schemalagda gruppmöten via zoom varje vecka (undantag kring högtider och i juli)
  • Accountability – du hålls ansvarig för att nå dina mål! 
  • Bonus: Löpande inbjudningar till inspirationsföreläsningar

Ditt personliga uppstartsmöte

Detta möte bokar vi så snart du anmält dig. Vi går igenom programmet och din ambitionsnivå – d v s dina tankar kring vad Du vill, Dina hinder och möjligheter. När jag vet detta är det lättare för mig att peppa dig och pusha dig mot dina uppsatta mål! 

Sista veckan – personligt möte

Detta möte hänger samman med Din målbild.
När du kommit så här långt i programmet bokar du ett möte med mig och det är här vi kommer att skapa magi! Nu kommer det bli solklart vad du skall fokusera på! Det är NU vi kan skapa din ACTION PLAN inför resten av Ditt liv!

Vem är MarieLouise Falk som ska guida Dig till Ditt bästa jag? 
Jag  MarieLouise har under många år, över 40 år haft/har träning på hög/låg nivå som hobby och yrkesval. Mina träningsaktiviteter började med friidrott, rullskridskor, handboll, basket och softboll. Vad jag menar med hög/låg nivå är att jag mestadels haft idrotten som hobby men oxå varit landslagsspelare i softboll. Jag har rest världen runt och tävlat. Vunnit SM och NM som bäst. När jag var 19 år fick jag första gången betalt för att träna andra. Då i Friluftsfrämjandets regi med överviktiga 40åriga ”damer” som jag sa då😊Livet fortsatte och år 1992 träffade jag Susan Lanefelt och tycke uppstod. Vi tog fram vår första gemensamma video av fem. Jag började som gympa instruktör hos henne i föräldrar hemmet för att sedan bygga ett gemensamt gym. Därefter började vi våra Spa resor utomlands och i Sverige. Varje vecka 46, tidigare även vecka 10, åker vi till Gran Canaria (vi har nu varit där i över 40 ggr).År 1996 öppnade jag dessutom ett privat gym bakom vårt större gym, båda på Lidingö. Samtidigt blev jag mer och mer engagerad på företag, myndigheter, organisationer som instruktör och inspiratör.1989 startade jag mitt eget företag eftersom jag då var tandsköterska och arbetstider inte passade mig nu med två barn, make och en massa ”andra” uppdrag. Ut och hålla föredrag om mina ämnen, göra fler videor med bla Blossom Tainton, tidningen Må Bra etc. Jag utbildade mig inom allt om träning, kost, hjärnan och tillika coaching. Idag är jag engagerad med flera styrelseuppdrag sedan flera år. Från 2017 driver jag Spakällan på Rånässlott med fem behandlingsrum och personal.

Kontakta mig för anmälan eller om du vill veta mer.