Change Makers - The Movement

Interna utbildningar

Här kan du ta del av våra interna utbildningar.

Gå Online

Öppen anmälan

Utbildningen där vi hjälper dig att paketera din expertis till en ny stort onlinekurs på endast 90 dagar. Ta möjligheten att få personlig hjälp att skapa och lansera din egna unika webbkurs. Gå med innan sista september för endast, 19 900 kr (därefter 27 900 kr).

Certifierad Change Maker

Här får du helt ny kunskap och gemenskap med likasinnade till att bli en Transformativ förändringsledare och guide – en certifierad Change Maker. Med en kristallklar medvetenhet om vem du verkligen är och vad du behöver ihop med tidigare erfarenheter och kunskap lär du dig leda på ett helt nytt kraftfullt sätt. Du blir en katalysator som omvandlar både dig själv och andra till att vakna upp till det bästa de har inom sig.

The Mindshift - Coachutbildning

Utbildningen är för dig som vill komma till en djupare insikt om vem du egentligen är och vilka oanade möjligheter du sitter på. Samtidigt som du lär dig hur du kan coacha andra till samma insikt.

Du kommer få lära dig hur du frigör dig själv och dina klienter från tankarnas slaveri. Tankar som oftast håller oss i fångenskap genom att berätta att vi skall finnas till för alla andra att vi skall jämföra och tävla mot varandra i jakten på att duga, vara omtyckt eller lyckas i omgivningens ögon. 

Change Makers - The Movement

Ta del av vår utbildningsplattform

Följ med oss in i den magiska farkosten som tar oss till en ny spännande framtid där allt är möjligt.