ÖPPET att söka till GoOnline nu i mars! Endast 2 platser för att skapa en egen webbkurs! – LÄS MER!!

Change Makers - The Movement

Om Grundarna

Vi lever som vi lär och tror på alla människors unika kraft

till att leva ett liv som vi alla vill.

Om oss

Första gången de möttes var i finansvärlden för snart 30 år sedan. De jobbade med att sälja trygghet förpackad i tjänstepensioner och livförsäkringar.

För 20 år sedan bytte Annette Forslund bana och startade företag inom coachning, mindfulness och ledarskap. Långt innan pandemin flyttade hon sin business online och flyttade halvtid till Los Angeles. Innan dess startade hon ett co- workingspace i Stockholm.

Anette Stjernström var kvar längre inom bank och finans och klev av för fem år sedan och startade istället en business inom yoga och coachning. Hon sålde sin lägenhet i Stockholm och lever nu sitt liv som digital nomad ifrån sin husbil någonstans i södra Europa. 

När de för några år sedan började hålla utbildningar ihop förstod de från både omgivning och från egna upplevelser att detta var något mycket mer än en academy. Att så många människor längtar efter en större meningsfullhet och gemenskap. Där växte fröet fram till hela detta Movement.

Deras syfte med Change Makers – The Movement är att skapa en friskare, friare och mer glädjefull värld. Där människor inte längre sparar till pension utan till sin passion och istället för att sälja trygghet säljer de nu frihet. Den friheten som alla människor har tillgång till, när de vaknar upp till vilka de är på riktigt.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss vid frågor eller funderingar.

Skicka ett meddelande

Vi svarar så snabbt vi kan.