Change Makers - The Movement

Om Oss

Vi lever som vi lär och tror på alla människors unika kraft

till att leva ett liv som vi alla vill.

Change Makers historia

När Annette Forslund och Anette Stjernström för några år sedan började hålla utbildningar ihop förstod de från både omgivning, kursdeltagare och egna upplevelser att detta var något mycket mer än en Academy. De märkte att människor längtade efter en större meningsfullhet och gemenskap. Där växte fröet fram till hela detta Movement.

Change Makers – The Movement är idag både en community och en utbildningsplats för människor som vill bli framtidens guider – en trygg plats där människor kan vara sig själva, nätverka och vara med andra som förstår att vi har ett större syfte än vad samhället vill få oss att tro. En plats där vi kan fortsätta utforska vårt innersta och hitta till vårt sanna jag. Till kraften och äktheten, det vi längtar efter.
 

För oss är det viktigt att skapa tillsammans. Att det finns plats för alla och att ord som konkurrens är på väg att försvinna. När vi kommer samman med likasinnade människor skapas en otrolig kraft och det är i den energin som vi skapar förändring på riktigt. I glädje, kreativitet, nyfikenhet och överflöd.

Om Grundarna

Annette & Anette möttes för snart 30 år sedan, när de båda var i finansvärlden – som pensions, placerings och försäkringsrådgivare på Max Matthiessen. Då jobbade de med att sälja trygghet förpackad i tjänstepensioner och livförsäkringar….idag vet de att trygghet är något helt annat.

Annette Forslund

För över 20 år sedan lämnade Annette ett delägarskap på finansbolaget Max Matthissen och startade istället eget företag inom coachning, mindfulness, självledarskap och försäljning.. Hon var trött på yta och spel och utbildade sig istället  till psykosyntesterapeut, ICF Certifierad Coach, Transformativ Coach med Michael Neil i Los Angeles, familyconstellationwork och yogalärare. Hon har alltid drivit sitt företag efter hur hon själv vill leva. När barnen var små drev hon flera co- workingspaces i Stockholm och i takt med att barnen växte lade hon delar av sin business online, och öppnade istället upp för att kunna jobba och vara vart hon ville i världen. Hon blev digital nomad långt före begreppet ens fanns. Nu när alla barnen har flyttat hemifrån väntar ännu en ny fas då hon bygger sitt drömhus vid Indiska Oceanen i Kenya. 

Anette Stjernström 

Anette stannade kvar längre inom bank och finans, och förstod 2018 att hon behövde följa sin inre längtan. Hon avslutade finanslivet och startade istället en egen business inom yoga och coachning.  Längtan efter ett friare liv gjorde sig påmint och ledde till att hon tog ännu ett kliv och sålde sin lägenhet i centrala Stockholm. Hon gjorde sig ”frivilligt bostadslös” och i samband med det flyttade hon även hela sin business online, vilket öppnade upp för nomadlivet. Så när världen stängdes 2020 var hon redan fri att kunna befinna sig och utforska olika platser i världen. Idag lever Anette sitt liv som en riktig digital nomad, är numera bosatt i sin camper-van och befinner sig rullandes runt på olika platser i Europa. 

Deras syfte med Change Makers – The Movement är att skapa en friskare, friare och mer glädjefull värld. Där människor inte längre känner sig tvungna att spara till pension utan istället lever i passion ,och istället för att sälja trygghet säljer de nu frihet. Den friheten som alla vi människor har tillgång till, när vi vaknar upp till vilka vi är på riktigt. 

Kontakta Oss

Vi svarar så snabbt vi kan.