Ta del av Change Makers Day 1 oktober 2023 på Cirkus Arena i Stockholm 🌟 Läs mer här

Go Online

Skapa din unika webbkurs på 90 dagar.

Utbildning för dig som vill ta din business online

Här får du en strategisk plan på vad du skall göra så att du kan lansera din egna onlinekurs inom 90 dagar. Du kommer att göra det tillsammans med andra härliga företagare som förstår att framgång kommer från ett kreativt sinne och mod att agera och inte från prestige och perfektion.

Kursen kommer att byggas utifrån dig och din expertis på ditt område. Vi kommer supporta dig och se till att du når ut med och gör det du tänkt göra. Vi kommer att se till att du har en säljande webbkurs som du har lanserat inom 90 dagar. Du kommer få hjälp med att ladda upp allt ditt material på vår kursportal och synas här på vår hemsidan på vår Arena. Vi kommer även att hjälpa dig att skapa en testomgång när du kör din kurs första gången.

När kan jag börja?

Efter du har bokat ett samtal med oss och vi kommer överens om att din kurs passar med våra värderingar i vårt movement är det fritt att ansluta. Du får då direkt tillgång till gruppen Go Online, allt kursmaterial och vår support via våra veckoträffar online.

Observera att vi endast tar in max 2 nya deltagare varje månad. Det gör vi för att säkerställa att vi kan ge bra service och ett bra stöd till våra deltagare, så du verkligen blir klar och kan lansera din första kurs i tid och fylla den med deltagare.

 

Upplägg

  • 7 avsnitt av video träning via webbkurs där vi går igenom steg för steg vad, hur och när du behöver göra.
  • Zoommöten varje vecka där du kan ställa frågor och få den support du behöver så du inte fastnar.
  • Tillgång till en privat gruppgemenskap här på Change Makers The Movements plattform för alla som bygger webbkurs.
  • Privat chattrum direkt med din instruktör.
  • Bonus: Tillgång till webbkursen och våra zoommöten under första året från att du ansluter.
  • Din kurs lanseras kostnadsfritt på Change Makers The Movements plattform. Efter första lanserings tillfället kan du flytta kursen vart du vill, dvs Change Makers The Movement har inget ägande i din kurs.

Pris
Din investering är 24 900kr + moms 25%
*I det priset ingår stöd i ditt skapande samt 1års fri lansering av webbkursen på Change Makers The Movements plattform. 
*Möjlighet att hålla events/workshops inne på Change Makers The Movements portal, för extra marknadsföring och träning för att synas.

Kursledare
Anette Stjernström & Annette Forslund

Hur kommer jag vidare?
Boka ett kort samtal med oss så kan vi hjälpa dig med möjligheter och handlingsplan att komma ut med din kunskap online

Klicka på knappen nedan och välj en passande tid

Testimonials - Vad andra tycker om utbildningen

– Andrea Hessmo