Create Your Reality

Tänk om det mesta vi lärt oss om själva och hur verkligheten fungerar inte riktigt stämmer.

Om onlinekursen

I den här kursen kommer du att upptäcka en ny version av dig själv och ge dig själv tid att reflektera över ett nytt sätt att se på omvärlden. 

Du kommer att börja skapa ditt liv i från insidan och ut istället för tvärtom.

Du kommer att bli mer medveten om alla dina programmeringar som endast kommer från din historia och inte har något att göra med vem du egentligen är. 

Kursen är uppbyggd på 21 avsnitt som du gör i din egen takt, varje avsnitt är mellan 10 och 20 min långt. Det är inte så mycket övningar utan det är mer en kurs som innebär att du reflekterar över all ny kunskap som du kommer att lära dig. Det ingår även fyra avsnitt av yinyoga så du får mer visdom av vad kroppen berättar för dig.  Den lugna inkännande yogan och den nya kunskapen om hur livet egentligen fungerar kommer ta dig till en ny plats inom dig själv där du kommer upptäcka en lugn, trygg och plats där det alltid har funnits tillit istället istället för stress och oro.

Upplägg

Som Member i Change Makers – The Movement har du fri tillgång till kursen. Du kan starta igång med den när det passar dig, både vad gäller tid och motivation. Du väljer själv i vilket tempo du vill göra den. Om du väljer att lyssna till ett avsnitt varje morgon så är du klar med kursen på tre veckor.