Ta del av Change Makers Day 1 oktober 2023 på Cirkus Arena i Stockholm 🌟 Läs mer här

Create Your Reality

Tänk om det mesta vi lärt oss om själva och hur verkligheten fungerar inte riktigt stämmer.

Om utbildningen

I den här kursen kommer du att upptäcka en ny version av dig själv och ge dig själv tid att reflektera över ett nytt sätt att se på omvärlden. 

Du kommer att börja skapa ditt liv i från insidan och ut istället för tvärtom.

Du kommer att bli mer medveten om alla dina programmeringar som endast kommer från din historia och inte har något att göra med vem du egentligen är. 

Kursen är uppbyggd på 21 avsnitt som du gör i din egen takt, varje avsnitt är mellan 10 och 20 min långt. Det är inte så mycket övningar utan det är mer en kurs som innebär att du reflekterar över all ny information som du kommer att lära dig. En information som kommer att ta dig till en ny plats inom dig själv där du kommer upptäcka en lugn, trygg och plats där det alltid har funnits tillit istället för rädsla. 

Upplägg

Som Member i Change Makers – The Movement har du fri tillgång till  alla  fria utbildningar. Du kan starta igång med den när det passar dig, både vad gäller tid och motivation. Du väljer själv i vilket tempo du vill göra dem, men tänk på att bestående förändring tar tid och inte är någon ”quick fix”, så vår rekommendation är att göra ett avsnitt i veckan så varje kurs tar mellan 5 – 9 veckor att göra. 

Fria utbildningar i guidad grupp

Två gånger per år (vår & höst) hålls även de fria utbildningarna i guidade grupper. Det rekommenderas för dig som vet att du har lätt för att påbörja något men har svårt att fullfölja. Den gruppen leds av en Transformativ coach som är utbildad av Change Makers Academy och själv har gått utbildningen. Coachen leder dig genom hela utbildningen och ni träffas en gång i veckan på zoom 2 timmar under 5 – 9 veckor beroende vilken utbildning du väljer. Då har du möjlighet att ställa frågor och bli coachad individuellt eller i grupp. Du får allt stöd du behöver och massiv energin från en skön grupp härliga människor. Här kommer du att få nya vänner för livet och en superengagerad coach som kommer stötta, peppa och göra allt för att du skall komma dit du vill.