EN HELDAG PÅ CIRKUS ARENA

CHangeMakersDay_logga_Stjärnor

Free yourself – Free the children – Change the world

1 OKTOBER 2023

CHANGE MAKERS DAY

Välkommen till en magisk heldag på Cirkus där vi tillsammans skapar den förändring vi vill se i världen. Du kommer att utveckla ditt självledarskap genom att ta del av de åtta nycklarna för ökad medvetenhet som ger dig mer tillit och mod. Vi lovar dig en dag fylld med massiv inspiration ifrån kända artister och inspirerande föreläsare. Du kommer att få nya insikter och en nyfunnen handlingskraft för att skapa mer av det du vill.

I dagens osäkra värld är det vanligt att känna sig otrygg och överväldigad. Förändringarna sker i rasande takt och framtiden kan verka väldigt oviss. Psykisk ohälsa blir allt vanligare och de system som en gång gav oss trygghet och stabilitet raseras. Nu är det dags att ta ett steg framåt, att förena oss och skapa en värld byggd på gemensamma värderingar. Det är dags att agera från hjärtat och förstå att vi alla är en del av något större. Just DU är viktig och spelar en avgörande roll.

Missa inte denna möjlighet att bli en del av något stort!

OPERATION UNDERGROUND RAILROAD

Allt överskott från Change Makers Day kommer att doneras till verksamheten Operation Underground Railroad, som fritar barn och kvinnor från kidnappning och trafficking runt om i hela världen. De har fritagit 7000 barn och agerar just nu i 40 länder runt om i världen.  De har en dialog med Sveriges regering just nu och vårt hopp är att de kan hjälpa till även här.

Läs mer om Operation Underground Railroad HÄR  
 

DU SOM KOMMER...

….  har börjat glänta på dörren till ett nytt sätt att tänka och känna. Du vill bidra med mer än vad du gör idag. Du är nyfiken på hur du kan utvecklas och bli mer av den du är. 

….har länge varit intresserad av personlig utveckling, självledarskap och kanske själv jobbar med att utveckla andra människor. Du har släppt ditt ego och vill bidra på riktigt. Du kommer till Cirkus den 1 oktober för att höja energin och bidra till mänsklighetens utveckling. 

… vill ta med ditt team på en dag som kommer att skapa verklig förändring för dig och ditt företag.

PÅ SCENEN

Dörrarna öppnas redan kl 8.30. Kom i tid så du hinner mingla och ta del av många olika överraskningar.

Stora scen 9.30 -17.30 Bli inspirerad, motiverad och få en förståelse för vad som håller dig tillbaka från att bli en uppgraderad version av dig själv. Få kunskap och en upplevelse av de 8 olika nycklarna till ökad medvetenhet  Upplev styrkan av att möta andra i en skön gemenskap där vi byter ut prestige till glädje och kunskap till visdom. Du kommer att få uppleva en dag som du aldrig glömmer, vi lovar!

Annette Forslund 2

ANNETTE FORSLUND. Gundaren till Change Makers The Movement, författare till boken ’Jag vet att du kan’. En av landets grymmaste Transformativa coacher, föreläsare, entreprenör och grundare av Existens Scandinavien med ett förflutet inom finansvärlden.

Anette Stjernström 3
ANETTE STJERNSTRÖM. Hoppade av en lysande karriär inom bank/finans, bytte sin snygga lägenhet i Stockholm till en husbil på 8 kvm. Älskar äventyret, det vilda och att gå barfota. Utbildad Transformativ coach, yogalärare och driver idag Change Makers The Movement.
Lina lanestrand

LINA LANESTRAND. Coach, beteendevetare, terapeut och lärare i energimedicin. Coachar ledare som vill lära sig bejaka sin intuition, höja sin medvetenhet och förverkliga stora visioner. Bytte storstadslivet till ett hus på landet och blev med hästar och grönsaksland.

jonathan ljungqvist

JONATHAN LJUNGQVIST.  Fd äventyraren som cyklade ifrån Sverige till Tanzania. Som nu är En av våra mest eftertraktade talare med två TEDx tal. Han har genom åren vunnit SM som talare och fått ett av de högsta rankade talen i ’När hela Sverige samlas’ bland eliten av talare. 

371521102_1039823110762195_4084109653652053509_n

LISA EKENBERG. Har sedan början av 90-talet stått på scen som konferencier/ moderator, skådespelare och programledare på TV, Talangtävlingar och Idrotts evenemang  mm. Med lust och energi och en skaparkraft som smittar av sig vägleder Lisa publiken till dom verktyg som behövs för att öppna upp för nytt.

351704735_1197672744245110_2447853436235955875_n

FREDRIK SWAHN. Artist, producent, entreprenör, röstcoach för ledare, som älskar kontakten med publiken, att beröra och ge energi. Hans devis är ”Låt lusten att prova vara starkare än rädslan att misslyckas”. 

Skärmavbild 2023-09-04 kl. 09.47.41
NATE LEWIS. Har varit en del av Operation Underground Railroad sedan starten. Han valde att lämna sin karriär i Hollywood och filmindustrin för att göra något meningsfullt. Sedan dess har han agerat i kampen mot sexhandeln av barn och kvinnor, och idag är Nate med sitt mod ett stort bidrag till att förändring sker. 
Skärmavbild 2023-08-11 kl. 13.31.31
SOFIA HÄNDÉN. Tiktok-profil, Inspiratör och Föreläsare. Som 8-åring förändrades hennes liv för alltid när läkarna upptäckte en stor tumör. Sofia bestämde sig tidigt för att aldrig släppa taget om sina drömmar. Idag, med över 180.000 följare på TikTok, skapar hon ett kraftfullt movement för alla Sveriges barn och unga. Där alla får känna sig bra, hur de kan skapa lycka och styrkan i gemenskap.
Erik Fernholm

ERIK FERNHOLM. Trebarns pappa med en akademisk bakgrund inom neuro-, motivations- och lyckoforskning. Han är en av grundarna av IDG och appen K29 för att skapa en mer hållbar värld. Han är en uppskattad talarel som engagerar sin publik med ett äkta brinn om att vi kan skapa förändring och det börjar hos varje individ. 

Skärmavbild 2023-08-07 kl. 19.43.27

ALEXANDER HERMANSSON. TV-profil, barnprogramledare, Youtuber och barnens idol. Alexander bär också på en otroligt stark och berörande historia som inte många vet. Hans budskap kommer att hjälpa många barn från  att må dåligt och istället hitta glädje och gemenskap. 

IMG_2291_Facetune_27-02-2019-20-12-18 (2) (1)

CECILIA ÅKESDOTTER. Hjärtöppnaren som dedikerat under 25 år inspirerat tusentals att välja glädje på jobbet och privat. Med sin annorlunda bakgrund hjälper hon världen lyfta till högre medvetenhet. Civilekonomen som utnämndes till Mrs Mindfulness av Tara och är författare till boken Heartfulness.

Skärmavbild 2023-09-12 kl. 13.14.41

JAN GUNNARSSON. Författare, föreläsare, naturfotograf och musikant som inspirerar människor att välkomna sig själva, andra och den naturliga världen vi alla är en del av. Efter 2 350 föreläsningar i Sverige och internationellt, 10 böcker och ett antal TEDx tal är han än mer övertygad om gemenskapens kraft i alla typer av verksamheter och sammanhang.

373080596_837467984595467_7106206526193180148_n

SARA NILSSON & PATRIK SJÖBERG.
Tillsammans har de skapat föreningen Dumpen. Två modiga själar som genom actions på riktigt bekämpar sexuella övergrepp på barn i hela Sverige

Skärmavbild 2023-09-30 kl. 23.12.18

ANNA BJÖRNBERG.
Transformativ röstcoach, sångerska, låtskrivare. Guidar talare och sångare holistiskt med rösten som verktyg för ökad röstmedvetenhet och kroppsnärvaro.

Skärmavbild 2023-09-30 kl. 17.18.02

JASMINE KARA.
Svenska sångerska och låtskrivare som sedan 2010 släppt flera album, vilket har nått framgångar på internationella musiklistor. röstmedvetenhet och kroppsnärvaro.

Change Makers - The Movement. Personlig utveckling. Professionella utbildningar. Stockholm. Laleh

KALIXKÖREN.
Tog hem förstaplatsen i en radiotävling. Vinsten? De fick dela scen med självaste Laleh under hennes eftertraktade turnéstopp i Luleå!

DET GAMLA SÄTTET FUNGERAR INTE LÄNGRE

Många människor känner sig maktlösa inför de kriser vi står inför och är frustrerande över våra ledares oförmåga att lösa dem. Vi har en felaktig uppfattning om att de stora problemen mitt ibland oss enbart kan hanteras uppifrån och ner. 
Men den förändring som är nödvändig – den som verkligen kommer att lösa de flesta problem i våra individuella liv, vårt samhälle och faktiskt vår värld – är en grundläggande förståelse om oss själva, vårt medvetande och våra värderingar.
Den förändring som krävs nu måste komma inifrån, från att vi som individer gör nya val och nya handlingar som skapar en god spiral. En positiv våg av förändring i familjer och på arbetsplatser som växer och sprider sig till städer, länder och över hela vår värld. Det börjar med oss, med dig och mig.
Vi vill också uppmärksamma människor och företag i Sverige som tänker nytt, gör nytt och agerar från hjärtat och kommer därför hylla årets Change Makers.

BILJETTER

ÖVRE LÄKTARE

kr 595
 •  
 •  

PARKETT

kr 1995
 • Ingår en Magisk Goddiebag
 • (värd 2500kr)

NEDRE LÄKTARE

kr 895
 •  

COMMUNITY KVÄLL

Vill du fortsätta kvällen i samma energi som du fått under dagen på Cirkus Arena så har du möjlighet att mötas mellan 18-21.Där får du träffa alla föreläsarna, äta och dricka gott och ha tid att mingla och på riktigt umgås och träffa nya spännande människor. Kvällen leds av super entreprenörena Jonathan Ljungqvist, Joella Skoogh, Max Steen och Anette Stjernström.

Mat ingår i priset! När du betalat kommer du få uppge allergier, etc.
OBS! För att köpa biljett till community kvällen och delta på kvällens mingel, behöver du också ha köpt en biljett för att vara med under dagen.

COMMUNITY KVÄLL

kr 585
 •  
 •  
 •  

EXKLUSIVT V.I.P PAKET

För dig som vill ha det lilla extra och kunna ta del av allt som händer på och runt Change Makers Day. Du kan ha det som ett företagsevent, ta med kollegorna, en grupp personer eller endast till dig själv. Ni får sitta på bästa parkett platserna, en goodiebag, lunch i Cirkus restaurangen och vara med på kvällens mingel middag (1okt på Cirkus kl 18-21) med föreläsarna, O.U.R och arrangörerna. Fint tillfälle att skapa nya relationer och möten. Utöver det får du även komma på en exklusiv träff med Organisation Underground Railroad (O.U.R) som hålls i Stockholm 2 oktober mellan kl 9-12, där du kan lära känna dem mer, ställa frågor och annat.

V.I.P PAKET 🌟

kr 5.000
 • Plats på parkett inkl. Lunch
 • Goodiebag värd 2500kr
 • Delta på community träffen samma kväll
 • Delta på träff med O.U.R 2 oktober

HOTEL I STOCKHOLM under perioden 29 sept-3 okt.
– Elite Hotel Adlon ger 15%, boka HÄR.
– Hotell Backstage ger 20% rabatt med koden CHANGEMAKERS, boka HÄR.
– Hotell Hasselbacken ger 20% rabatt med koden CHANGEMAKERS, boka HÄR.

ÅRETS CHANGE MAKER

Är du årets Change Maker eller vill du nominera någon?
Vi kommer att utse Årets Change Maker 1 oktober 2023 på Cirkus Arena inom kategorierna:
1.Företag
2. Privatperson

Kriterierna Juryn kommer att titta på är:
Modiga och agerar utifrån hjärtat
Förändrar på riktigt
Utmanar gamla sanningar
Bidrar tillsammans för att skapa en bättre värld

JURYN BESTÅR AV:

Jurymedlem Teo Harén Change Makers Day 2023

Teo Härén

Teo Härén är proffs på kreativitet. I över 20år har han fördjupat sig i det ämnet, föreläst runt om i världen och även varit med och startat upp TEDx. Idag brinner Teo för att få oss människor att hitta vår naturliga urkraft av kreativitet, lekfullhet och fantasi – för att göra det vi verkligen vill i våra liv.

Skärmavbild 2023-05-25 kl. 11.55.42

Sanna Ehdin

Sanna Ehdin är Sveriges främsta hälsopersonlighet som startade hälsovågen år 1999. Hon är immunolog i grunden och har skrivit 15 böcker som sålt i över en miljon exemplar i 10 länder världen över. Hon har föreläst för över 100 000 individer genom åren och når ut till hundratusentals följare veckovis genom sin blogg och sociala medier.

IMG_2879

William "Kulan" Forslund

”Kulan” är  grundare till en av Sveriges största Youtube kanaler RMM och en stor talang bakom filmkameran. Han har startat flera olika bollag och driver nu produktionsbyrån Midnattmedia.
Våga prova istället för att vara rädd för att misslyckas är hans devis. Alla kan!
Friskvårdste