Platsen för Modiga Framgångsrika Företag

Change Makers Corporate

Vi guidar individ, team och företag till välmående och framgång genom ökad medvetenhet och självledarskap. Det ger trygga och modiga individer som tar ditt företag till nästa nivå.

8 Nycklar Till Framgångsrikt Självledarskap!

Önskar du ett team av trygga, modiga och kreativa individer som inte bara tar ansvar utan också driver företagets framgång? Har du en övertygelse om att varje medarbetare bär på en enorm potential som behöver utvecklas fullt ut? Tror du på att välmående, framgång och lycka inte bara är utomstående faktorer, utan något vi medvetet kan träna och odla?

Om svaret är ja, så är det hög tid att utforska de åtta nyckelkompetenser som vår leverans bygger på. 

Att gå genom arbetslivet omedveten om våra egna styrkor, drivkrafter och behov kan kosta både tid och pengar. Våra väl beprövade nycklar fungerar som guider som hjälper dig och ditt team att höja medvetenheten om er själva och hur ni tillsammans kan skapa ett dynamiskt och lekfullt arbetsklimat där alla känner sig inkluderade, framgångsrika och delaktiga i resultatet.

De 8 nyckelkompetenserna är:

 • Consciousness – Stanna upp!
 • Commitment – Bestäm dig!
 • Courage – Våga!
 • Cancel – Släpp det som varit!
 • Clarity – Se det som är!
 • Creativity – Skapa och förändra!
 • Community – Tillsammans!
 • Celebrate – Fira framgång!

KONTAKTA OSS för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig och din organisation att nå nya höjder.

Våra Tjänster

Vi utgår från varje företags unika behov och erbjuder workshops, föreläsningar och retreats för ledare, medarbetare och team i din organisation.

African american female empowering other colleagues in workplace

INSPIRATION

CHANGE PÅ RIKTIGT

Välkommen till en spännande föreläsning som kommer att utvidga ditt företags syn på självledarskap och framgång! Vi bjuder in dig och ditt team till en inspirerande upplevelse där vi tar er med på en resa genom de 8 avgörande nyckelkompetenserna för att höja er medvetenhet och stärka ert företag.

Under 1,5 timme visar vi hur dessa nyckelkompetenser hjälper till att öka produktivitet, motivation och framgång på arbetsplatsen. Det är vetenskapligt bevisat att medarbetare som behärskar dessa färdigheter inte bara trivs bättre, utan också bidrar till ökad lönsamhet och tillväxt för företaget.

Happy businesspeople having a discussion in a boardroom. Group of cheerful business professionals sharing creative ideas during a meeting in a modern workplace.

WORKSHOP

CHANGE PÅ RIKTIGT

Vi erbjuder en serie av workshops som alla syftar till att skapa medvetna organisationer som är självgående och där varje individ förstår och lever efter konceptet att VI, TEAMET och TILLSAMMANS skapar en effektiv och framgångsrik arbetsmiljö. Vårt mål är enkelt – att stärka varje individ och hjälpa er att nå toppen av er potential.

Utifrån vår behovsanalys tar vi fram en skräddarsydd väg för ditt företag mot framgångsrikt självledarskap genom ökad medvetenhet. Workshoparna utförs under en halvdag och kan göras fristående eller kombineras till ett längre utvecklingsprogram.

Just nu erbjuder vi följande workshops:

 • Motivation och drivkraft utifrån dina sociala och mänskliga behov.
 • Kraften att jobba med mina styrkor och unika förmågor.
 • Psykologisk trygghet och modiga människor – hur gör man?
 • Släpp din historia och förstå vad som hindrar dig.
 • Lär dig navigera i förändring och ta dig i mål.
 • Bli mer hjärnsmart i ditt självledarskap – ett neurovetenskapligt angreppssätt.
Change_Makers_Corporate_A2_Retreat
RETREAT

CHANGE PÅ RIKTIGT

Är du redo att ta ditt ledarskap till nya höjder? Välkommen till vårt exklusiva ledarskapsretreat, skräddarsydd för dig som är en modig ledare som tar fullt ansvar för ditt eget självledarskap. Det här är inte bara en reträtt; det är en omvandlande upplevelse som kommer att lyfta dig till en nivå där du kan inspirera och stödja dina medarbetare som aldrig tidigare.

På denna unika retreat har du möjlighet att reflektera, fördjupa din medvetenhet om dig själv och samtidigt skapa starka band med andra ledare som delar din strävan efter autenticitet och excellens. Vi erbjuder en plats där du kan fylla på din energi, utveckla ditt självledarskap och utrusta dig med verktyg och insikter som kommer att ha en omedelbar och positiv inverkan på dig själv, ditt team och ditt företags framgång.

Boka din plats nu och gör dig redo att lyfta ditt ledarskap till nya höjder. Framtidens ledare börjar här!

Nästa retreat kommer att äga rum den 20-22 mars 2024. 

Vår Värdegrund

Change Makers Corporates främsta uppgift är att förmedla vad ökad medvetenhet och självledarskap betyder för att hitta sin unika kraft i arbetslivet och skapa mer välmående och framgångsrika företag. 

GENUINT
Vi agerar ”inifrån och ut” och strävar efter att vara sanna mot oss själva. Vi har en tro på varje människas inneboende unika förmåga och outnyttjade resurser. Med kärlek och tålamod kan varje människas kraft och potential förlösas. Vi verkar för att höja vår medvetenhet om oss själva, om andra och om världen runt omkring oss.

LEKFULLT
Vi tar leken till hjälp för att väcka nyfikenheten och släppa på kontrollen som vi ofta har i arbetslivet och i livet. Vi utforskar nya sätt att öppna upp vägarna för vår intelligens, kreativitet och medmänsklighet för ett ökat välmående.

PROFESSIONELLT
Ingenting lämnas åt slumpen. Med lång, bred och djup erfarenhet och kompetens tar vi fram företags- och individanpassade lösningar som hjälper företag och team till en helt ny nivå. Våra program, teorier, modeller och arbetssätt stöds av fakta, forskning och erfarenhet.

TILLSAMMANS
När vi gör saker tillsammans så skapar vi större och kraftfullare än var och en för sig. Ensam är inte stark. Vi tar tillvara på varandras glädje, kreativitet och unika förmågor i ett gränslöst skapande!

Möt Våra Förändringsguider

Change_Makers_Corporate_A4_Angelika

Angelika Westermark

Angelika är en empatisk och humoristisk ledare och föreläsare som verkligen får saker att hända. Kraften i att kunna se till helheten och sedan bryta ner det till vad varje individ kan göra för att nå de övergripande målen är en naturlig del av hennes arbete.

Angelikas gedigna erfarenhet inom företagsekonomi och som företagsledare bidrar till ett ständigt närvarande affärsutvecklingstänk. Hon har verkat i många olika branscher såsom finans, mjukvaror, skola och restaurang för att nämna några. 

Angelika är i grunden utbildad civilekonom från Stockholms universitet och har de senaste åren fokuserat på personlig utveckling och självledarskap genom bl.a Certifierad Change Maker.

Skärmavbild 2023-09-08 kl. 14.09.23

Lovisa Rutland

Lovisa älskar att bidra till lärande och utveckling på olika sätt. Hon har en fantastisk förmåga att stödja och hålla individer och grupper på banan i den riktning som de vill utvecklas mot. Med sin nyfikenhet, engagemang och förmåga att utmana på rätt nivå bidrar hon till att det händer saker på riktigt.

Lovisa är en driven workshopledare och utbildare som har arbetat med organisationer och individer inom flera olika branscher under sin långa konsultkarriär. Hon har agerat i olika ledarroller och med sin bakgrund inom förändringsarbete, verksamhetsutveckling samt individ- och teamutveckling kan hon hjälpa dig att identifiera och övervinna de hinder som står i vägen för din organisations framgång.

Lovisa är utbildad gestaltpraktiker i organisation på Gestaltakademin i Stockholm och även certifierad inom konceptet ”Förändringens fyra rum”. Lovisa har coachat individer och grupper på olika sätt de senaste 10 åren, är utbildad ICF och Transformativ coach och en Certifierad Change Maker.

Skärmavbild 2023-09-08 kl. 14.10.25

Cecilia Dettner

Cecilia har ett starkt driv och en längtan att ständigt lära nytt, utvecklas och bidra till andra. Hon har en naturlig förmåga att lyssna in behov och se till både individ och helhet. De smarta lösningarna, glädjen och glimten i ögat får du på köpet.

Cecilia är entreprenör och drivit och sålt bolag i tre olika branscher; kommunikation, optik och hälsa & träning. Cecilia har varit VD, affärsutvecklingschef, marknadschef samt drivit konsultverksamhet och haft personalansvar i många olika typer av organisationer. 

Cecilia har utbildning inom Marknadsekonomi, kommunikationsstrategi, hälsocoaching, neuroledarskap, SCARF, teamutveckling, utbildat i hållbar utveckling och är en Certifierad Change Maker.

Annette Forslund 2

Annette Forslund

Annette Forslund är författare, föreläsare och professionell säljexpert som brinner för att inspirera och hjälpa människor att nå sina mål. Hon är känd för sin proffsiga och varma approach, och hennes närvaro i rummet sprider inspiration och energi till alla deltagare.

Med en imponerande bakgrund inom bank och finans samt 23 års erfarenhet som framgångsrik entreprenör, är Annette en pålitlig och kompetent resurs inom försäljning och affärsutveckling. Som transformativ coach och psykosyntesterapeut har hon förmågan att arbeta med individer på en djupare nivå, hjälpa dem att hitta sin inre styrka och uppnå personlig utveckling. 

Hennes breda kunskap och erfarenhet inom olika områden ger henne en unik förmåga att förstå och stödja människors behov på olika nivåer. Med Annettes vägledning och coachning kan du förvandla dina visioner till verklighet och ta ditt företag till nya höjder. Hon är din pålitliga resurs och inspirerande guide på din framgångsresa.

Anette Stjernström 3

Anette Stjernström

Anette är en riktigt ”doer”, som älskar att få igång andra människor att våga ta stegen ut i sina drömmar. Hon är en stor inspiratör som lever som hon lär och visar att allt verkligen är möjligt. Det känns när Anette är i rummet. Hon smittar med sin lekfulla energi och vet att när vi vågar vara i den energin mycket mer så tar vi inte livet och oss själva på så stort allvar.

Anette är den framgångsrika finanskvinnan som en dag fick nog och valde att slänga av sig kavajen. Med stort mod följde hon istället sitt hjärta och klev ut i något helt okänt. Hon utbildade sig inom yoga och till transformativ coach. Har sedan dess hunnit med att bli entreprenör, starta två företag, startat en podcast, leder utbildningar inom hållbart självledarskap och är en av ägarna och drivkrafterna inom Change Makers The Movement. 

Från finanstiden har hon med sig stor kunskap inom försäljning och relationsbyggande, men skillnaden idag är att hon gör det på ett annat sätt som blir både enkelt, roligt och med stora resultat. Många erfarenheter som hon idag uppskattar att få dela med sig av och lära ut till andra.

CHANGE PÅ RIKTIGT!

Verktyget som leder till hållbart självledarskap genom ökad medvetenhet

Välkommen till mer välmående och framgång med vårt kraftfulla verktyg för individuell, team- och företagsutveckling. Våra 8 nycklar till ökad medvetenhet ger dig och ditt team en unik möjlighet att förstå er själva, andra människor och omvärlden på en djupare nivå. Genom att integrera dessa nycklar förbättrar ni samarbetet, stärker relationerna och ökar effektiviteten på arbetsplatsen. Och det bästa av allt är att arbetet blir roligare och mer meningsfullt när ni utforskar dessa nycklar tillsammans!

Varje nyckel har en tydlig och betydelsefull beskrivning som ger er insikt och förståelse. Men vi stannar inte vid ord – varje nyckel kommer med 7 olika övningar som låter er praktisera och verkställa förändring istället för att bara prata om den.

Ta steget mot en bättre framtid och låt de 8 nycklarna guida er på er resa mot framgång!

Kontakta Oss

Change_Makers_Corporate_A4_Angelika

Angelika Westermark

Skärmavbild 2023-09-08 kl. 14.09.23

Lovisa Rutland

Skärmavbild 2023-09-08 kl. 14.10.25

Cecilia Dettner