Kilimanjaro 2023

Ett majestätiskt äventyr som fick oss möta en ny kraft.

I februari 2023 besteg Annette & Anette Afrikas högsta berg Kilimanjaro 5895 m högt. En otrolig bedrift, som kombinerade mod, styrka och äventyr – en resa som förändrade deras liv på flera sätt.

Att bestiga Kilimanjaro är långt ifrån en vanlig vandring i vackra och häpnadsväckande landskap. Det är även en personlig resa där du utmanar dina egna gränser. Att kliva ut i det okända för att upptäcka något helt nytt inom oss som vi inte ens visste fanns där. Det är självutveckling och självledarskap på riktigt.

Expedition Kilimanjaro var att komma närmare naturen och människor utan masker och titlar. Det enda som var viktigt under dessa 8 dagar var att vara äkta och genuin, att lyssna på din kropp, vad den förmedlade…och det var massor av nya upplevelser. Störst var kraften! Vilken otrolig kraft vi besitter när det verkligen gäller och när vi slutar att lyssna på vårt Ego.
 
Till alla som funderar om det är värt att bestiga Kilimanjaro så är svaret JA. Det är en livsupplevelse på alla dess plan!
 
Hälsar toppbestigarna
Annette & Anette