JULKALENDER för våra medlemmar varje dag fram till jul med utlottning av extra FINA PAKET varje advent  Skynda att bli MEDLEM så du också kan vara med 

Bestig Kilimanjaro

3- 13 februari 2024

NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT!

Vill du följa med på en episk resa och vara en del av något fullkomligt magiskt? Nu har du möjligheten att utmana dig själv och samtidigt skapa minnen för livet.

Tidigare i år besteg Anettisarna det majestätiska berget Kilimanjaro. En otroliga bedrift, som kombinerade mod, styrka och äventyr – en resa som förändrade deras liv. Nu är det din chansen att vara en del av denna oslagbara upplevelse och bestiga Afrikas högsta.

 

Som medlem i portalen har du en exklusiv möjlighet att delta i denna unika utmaning tillsammans med andra Change Makers. Och inte nog med det – du får också förmånen att göra det till ett rabatterat pris! Men ta chansen och anmäl dig direkt, för antalet platser är begränsat.

Att bestiga Kilimanjaro är inte bara en vanlig vandring. Det är en resa som tar dig genom fantastiska landskap och utmanar dina egna gränser. Det är en chans att väcka liv i den äventyrliga själen inom dig och upptäcka nya sidor av dig själv som du aldrig tidigare känt till. Och vet du vad det bästa är? Vi gör det tillsammans!

 

Tillsammans med andra Change Makers kommer du att skapa en oslagbar gemenskap där vi stöttar och inspirerar varandra. Vi kommer att kämpa oss framåt mot toppen och på vägen skapa oförglömliga minnen och starka band. Det är i dessa ögonblick av samhörighet och delad glädje som vi faktiskt gör skillnad i världen.

Så vad väntar du på? Ta chansen att vara en del av något större än dig själv, där du kan utforska dina gränser och skapa minnen som kommer att hålla resten av ditt liv. Anmäl dig direkt och låt äventyret börja! 🌟

Anmälan görs till office@changemakersacademy.se

Mer information om exakt rutt, pris och information om utrustning finner du inne i Change Makers portalen.