19 April startar Mindshift – din chans att bli Transformativ ICF Coach – LÄS MER!

Platsen för Magiska Modiga Människor

Academy

Här hittar du det främsta utbildningarna inom personlig utveckling, ledarskap och entreprenörskap. 

Masterutbildningar

Woman has video call conference with her remote team. Laptop with camera teamwork

Go Online

Utbildningen där vi hjälper dig att paketera din expertis till en ny sorts onlinekurs på endast 90 dagar. Ta möjligheten att få personlig hjälp att skapa och lansera din egna unika webbkurs

Happy businesspeople having a discussion in a boardroom. Group of cheerful business professionals sharing creative ideas during a meeting in a modern workplace.

Certifierad Change Maker

Här får du helt ny kunskap och gemenskap med likasinnade till att bli en Transformativ förändringsledare och guide – en Certifierad Change Maker. 

happy young woman enjoying freedom with open hands on sea

The Mindshift - Coachutbildning

Utbildningen är för dig som vill komma till en djupare insikt om vem du egentligen är och vilka oanade möjligheter du sitter på. Samtidigt som du lär dig hur du kan coacha andra till samma insikt.

Vi vill att du skall lyckas!

Det räcker inte enbart med ny kunskap för att skapa en förändring. Kunskap som du inte använder leder bara till filosofi. Därför innehåller alla våra masterutbildningar fem viktiga C:n

  • Commitment – Bestäm dig!
  • Connection – Känn det!
  • Community – Dela det!
  • Creativity – Skapa det!
  • Consistency – Gör det!

Det finns även många kortare kurser, workshops och andra events som hjälper dig till mer kontakt med dig själv och inspirerar till att börja ta action.

Att välja utbildning

För att vara med på någon av våra längre utbildningar, kurser, workshops, föreläsningar etc, behöver du gå med i vår varma gemenskap och det gör du genom att bli medlem. Vill du sedan ansöka om att vara med i någon av våra tre masterutbildningar så behöver du boka ett samtal med oss, eftersom du kommer att bli en nära samarbetspartner och synas på vår Arena.

Vi behöver känna att vi delar samma värderingar och trivs ihop, så både för vår skull och din skull behöver vi alltså snacka med varandra

Ser fram emot det 🙂 

Grunden i våra utbildningar

När vi identifierar oss med vårt ego som vi också kallar vårt ”small self” så styrs vi ofta av tankar och känslor som håller oss i fångenskap genom att berätta för oss att vi skall finnas till för alla andra, att vi ska jämföra och tävla mot varandra i jakten på att duga, vara omtyckt eller lyckas i omgivningens ögon. Vi har svårt att göra förändringar och återupprepar därför ofta samma mönster. I våra utbildningar återfår du kontakten av en djupare insikt om vem du egentligen är och vilka oanade möjligheter du sitter på.

Change Makers - The Movement

Ta del av vår utbildningsplattform

Följ med oss in i den magiska farkosten som tar oss till en ny spännande framtid där allt är möjligt.